MotorAcademy logo

Motor Circuit Training

Techniek, mega fun en een gigantische boost voor je motorvaardigheden

Met een klein groepje op een afgehuurd circuit van 10:00 - 16:00. Een proactieve, leerzame dag! Effectief zul je veel op het circuit rijden

Motor circuit training INCLUSIEF HUURMOTOR

Bij ons huur je inclusief Supermoto, brandstof, onderhoud, circuit huur, lunch én heb je professionele instructie door toonaangevende instructeurs

nieuwe GasGas® Motoren Inbegrepen

Een Supermoto circuit training is voor mannen en vrouwen met een motorrijbewijs of wegrace/circuit ervaring die beter willen worden in het motorrijden. 

Dit is een geweldige manier om je motorrijvaardigheden een boost te geven. 

Alle technieken die deze dag worden bijgebracht zijn ook op de openbare weg toe te passen. Deze cursus is geschikt voor mensen die motorrijden, van chopper tot racemotor.

 

Na de training wordt het motorrijden makkelijker vertrouwder bovenalles: LEUKER!

Dit ga je doen & leren:

De training wordt gegeven op een kort circuit met verschillende bochten, wat het intensief maar ook ontzettend leerzaam maakt, je zult merken dat je behendigheid gedurende training in de lift zit. Zweten zul je gegarandeerd, je spieren worden intensief gebruikt!

Onder andere komt het volgende aan bod tijdens deze circuit training:

We gaan flink aan de bak met het trainen van alle belangrijke oefeningen op onze motoren. 

We gaan leren remmen, remmen in de bocht, aanremmen naar de bocht, bochtenlijnen, lichaamshouding, het rijden van bochten in het algemeen en we gaan behendigheidsoefeningen doen waarbij we onze balans op de proef stellen en kort draaien op lage snelheid.

En wees gerust, je komt te rijden op onze motor, je bent standaard verzekerd tegen eventuele schade en werken in kleine groepen zodat iedereen voldoende persoonlijke aandacht krijgt. 

De groepjes worden deze dag ingedeeld op ervaring, zodat we allemaal op ons eigen niveau kunnen trainen. Of je nu een doorgewinterde rijder bent of nog maar net begint, iedereen is welkom om deel te nemen aan deze training, ongeacht het type motorfiets dat je rijdt.
L
et’s ride!

voor iedereen:

We delen de deelnemers in op basis van ervaring, we zullen deze dag iedereen voldoende aandacht geven, en trainen op zijn of haar niveau.

Deelname aan deze training is voor iedere motorrijder mogelijk, ongeacht het type motor dat je rijdt

een onvergetelijke dag, voor het leven

De technieken je worden aangeleerd kun je gelijk in de praktijk brengen, het motorrijden wordt na deze circuittraining vertrouwder en dus vele malen leuker.

Je wordt persoonlijk aangemoedigd, 1 op 1 gecoacht gedurende de dag, gemotiveerd door onze ervaren instructeurs Paddy & Ronnie

CIRCUIT TRAINING

MotorAcademy Instructeurs van de trainingen en tours

Ronnie Kreeft

Paddy van Lieshout

Book your spot

Cursusdagen:
Di, Woe
Cursusdagen:
Do
Cursusdagen:
Di, Woe, Do

Kies een locatie

Kies de locatie die jou het beste uitkomt.