MotorAcademy logo

Motorcross vakantie

6 dagen naar de zon, 5 overnachtingen in een 4 sterren hotel, 3 dagen cross, 2 ervaren instructeurs, en 1 dag op het circuit

huur- of eigen motor?

Zelf organiseren:

all-inclusive

6-daagse vakantie

Gaat 100% door, er zijn genoeg aanmeldingen

4 sterren hotel inbegrepen
4/5

Even totaal wat anders

Stap uit je dagelijkse routine en boek een motorvakantie in het zonnige Spanje! Een unieke kans om de prachtige regio Malaga te ontdekken, met drie dagen vol motorcrossen en een dag op het circuit voor de liefhebbers van supermoto.

Dit ga je doen:

Op zondag stap je in het vliegtuig en een paar uur later land je in het zonnige Spanje. Vervolgens deel je een transfer (inbegrepen) met je reisgenoten en ben je binnen 15 minuten bij het 4-sterrenhotel, waar de motoren en enthousiaste trainers al op je staan te wachten.

Na het inchecken nemen we de tijd om elkaar beter te leren kennen en te genieten van het heerlijke weer.


De volgende twee dagen (maandag en dinsdag) begin je na een goede nachtrust en een uitgebreid ontbijt in het hotel aan avonturen op de crossbaan, waar je je helemaal kunt uitleven op de GasGas 350cc crossmotor tot ongeveer 16 uur. Daarna keren we terug naar het hotel en genieten we van het bruisende Malaga.

Op woensdag maak je kennis met het rijden (of racen 😉) op het circuit, op onze huurmotor. Stel je voor, de zon schijnt lekker, terwijl het in Nederland nog zo koud is…

Op donderdag keren we terug naar de crossbaan om samen met andere motorfanaten de Spaanse banen te trotseren tot ongeveer drie uur ‘s middags. Daarna gaan we de laatste avond in en genieten we samen van lekker eten en drinken!

all-inclusive

Alles inbegrepen!!

We voorzien in alles wat je nodig hebt, inclusief de huur van een krachtige GasGas 350 cc motor, beschermende crosskleding, brandstof, instructielessen, en zelfs de baanhuur. Voor de overnachtingen verblijven we in een comfortabel 4-sterrenhotel, waar het ontbijt en de lunch ook inbegrepen zijn.

De dagen daarna worden gevuld met adrenaline, variërend van crossen op hardere banen tot het racen op een echt circuit met een supermoto.

Dit krijg je

Inbegrepen:

contact

Heb je een vraag? Neem eenvoudig contact op. Wij zijn bereikbaar van ma - za tussen 09 en 21 uur.

Let op:

Zelf organiseren:

Opmerkingen

Onze instructeurs

MotorAcademy Instructeurs van de trainingen en tours

Ronnie Kreeft

Paddy van Lieshout

Een onvergetelijke vakantie

Naast de mega vette motoractiviteiten heb je ook de vrijheid om te genieten van de stad Malaga, ‘s avonds trekken we erop uit om de stad te verkennen, een boel lol te maken samen met de groep… 

 

Kies tussen de heerlijke opties in het hotel of verken het levendige centrum van Malaga voor een authentieke culinaire ervaring.

 

Deze reis is niet alleen een kans om je motorvaardigheden te verbeteren, maar ook om te genieten van de warme zon, de prachtige omgeving en het bruisende leven van Malaga. 

 

Ons doel is om niet alleen een motorvakantie, maar een onvergetelijke ervaring voor je te creëren. 

 

Boek nu en bereid je voor op een reis vol avontuur, plezier en nieuwe vriendschappen. Spanje wacht op jou!

huur- of eigen motor?

Zelf organiseren: