Gebruik code: Ronnie53 tijdens afrekenen voor €53 p.p. korting voor circuit- of motorcross training inclusief huurmotor!

MotorAcademy logo
Paddy van Lieshout

Paddy van Lieshout

"Motiveren en uitdagen om je grenzen te zoeken"

''Ondernemen en motorrijden zijn mijn grootste passies''

Instructeur Paddy van Lieshout is ondernemer in hart en nieren. Woonachtig in Beek en Donk en eigenaar van het Javaans Eetcafé Beek en Donk.

Motoren is voor Paddy een grote hobby. Naast een aantal Harleys heeft hij zelfs twee motoren aan het plafond hangen. Paddy zit bomvol energie en houdt er van om in de horeca te werken én zich wekelijks uit te leven op het circuit.

Paddy van Lieshout MotorAcademy
DSC00318

Je doelen nastreven en bereiken

Paddy heeft al ruim 12 jaar ervaring in het lesgeven. Hij zit vol grappen en grollen, maar daagt je tegelijk uit om je grenzen op te zoeken.

Hij heeft sinds zijn jonge jaren al veel ervaren met het aansturen van wel honderden mensen; door zijn ervaring bij het Amerikaanse bedrijf met de grote M heeft hij veel geleerd over het samenwerken en omgaan met mensen. Zijn kracht is dan ook samenwerken, je kunt het immers niet alleen.

Paddy noemt het ‘People Management’. Hij weet je uit te dagen en te motiveren en helpt je mee om je doel te bereiken.

DSC00422

Fantastisch lekker over het circuit rijden

Tijdens een training wijst Paddy de cursisten op wat ze kunnen verbeteren. Hij daagt ze uit, motiveert ze en doet het voor. Hij laat ze zien dat ze het gewoon zelf kunnen doen!

Paddy van Lieshout geeft de volgende trainingen:

andere instructeurs

Auteur foto

KMT (knmv motorcross trainer)

Bekijk Perry
Auteur foto

Ronnie Kreeft

Bekijk Ronnie

Kies een locatie

Kies de locatie die jou het beste uitkomt.