Gebruik code: Ronnie53 tijdens afrekenen voor €53 p.p. korting voor circuit- of motorcross training inclusief huurmotor!

MotorAcademy logo

Motorcross Opstapdag

Als je nog nooit op een motor hebt gezeten,
leer wegrijden, remmen & schakelen

Voor iedereen v.a. 15 jaar en 1.65m

Kun jij al remmen & schakelen? Klik hier voor de Motorcross Training

Motorcross Opstapdag inclusief huurmotor

Een pro-actieve cursus waar bij je zelf vanaf de start op de crossmotor komt te zitten; wij leren jou wegrijden, remmen en schakelen met een échte crossmotor. 

Dit krijg je:

DIT IS #MEGAVET
nieuwe GasGas® Motoren

Bij de MotorAcademy huur je inclusief motor, alle beschermende crosskleding brandstof, onderhoud, crossbaan, drinken én heb je professionele instructie door dé gediplomeerde, enthousiaste en professionele instructeurs

In 2023 starten we het seizoen met nieuwe GasGas® motoren. Wij werken met het toonaangevende motorcross merk GasGas. Crosskleding en bescherming inbegrepen.

motoracademy_opstapdag_groepsfoto_in_kleding_gasgas_mx

Rob van Rijn

5/5

Afgelopen zaterdag deelgenomen aan de motorcross opstapdag en echt genoten!!! Opbouw van de dag is zeer goed opgezet. De dag begon met kleding en helm aan. Daarna uitleg over de werking van gas, rem en koppeling. We zaten al binnen 15 minuten op de motor om te leren rijden en remmen, eerst nog zonder schakelen. Toen dat goed ging vervolgde de dag naar een groot grasveld om daar verder te oefenen met bochten maken en schakelen. Heel gave dag gehad, veel geleerd door de goede en geduldige uitleg door Paddy en Ronnie.

Motorcross Opstapdag (1)

Lara Drutti

5/5

Super dag gehad! Op een voormiddag tijd leren rijden met een crossmotor. Super goede en enthousiaste instructeurs met veel geduld! Door de kleinere groepjes wordt er aan iedereen voldoende aandacht besteed om het beste uit je ervaring te halen! Had nooit gedacht er zo snel mee weg te zijn.
Een hele grote aanrader aan ieder die interesse heeft in motorcross!
Heel erg bedankt aan Ronnie en Paddy voor de fantastische dag!

opstapdag_luca_op_eigen_motor_training_basis_motoracademy

Alex Dirks

5/5

Wil je leren crossen of twijfel je dan is dit de perfecte academy om de tips en tricks te leren van de zeer gepassioneerde trainers.
Mijn zoon heeft veel geleerd van de 2 heren Ronnie en Paddy.
Zeer bedankt voor de super leerzame dag.
Tot de volgende keer
Super, Echt een aanrader

Grtz Alex en luca

Woop woop! dit ga je doen tijdens de opstapdag

Wil jij de basisbeginselen van de motorcross onder de knie krijgen? 

Géén ervaring nodig

Deze cursus is specifiek ontworpen voor mensen die nog nooit op een crossmotor hebben gereden, maar het graag willen leren. 

Onze professionele instructeurs zullen je alle nodige 
training en begeleiding geven om te beginnen met het motorcross avontuur.

Voor wie is de opstapdag geschikt?

Als je 15 jaar of ouder bent en minimaal 1.65m lang, kun je je inschrijven voor de de opstapdag. Bij twijfel/vragen neem dan contact met ons op.

Op de opstapdag hebben we mensen van alle leeftijden mogen verwelkomen, van tieners tot jongvolwassenen en zelfs senioren. Mensen komen alleen, met familie of vrienden. 

Wil jij de basisbeginselen van de motorcross onder de knie krijgen? 

Motorcross opstapdag onder professionele begeleiding

De Motorcross Opstapdag is een training die alle basisbeginselen van het motorcrossen behandelt, van juiste rem- en schakeltechnieken tot off-road veiligheid en bewustzijn. 

Je gaat ervaring op doen op een echte crossmotor, onder de vakkundige begeleiding van onze opgeleide instructeurs Paddy en Ronnie. 

Aan het einde van de ochtend kun jij zelfstandig rijden over de crossbaan. 

 

Maak je geen zorgen als je je een beetje zenuwachtig voelt – onze instructeurs zijn geduldig en begripvol, en zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt en vertrouwd bent bij elke stap. Met 15+ jaar ervaring heb jij ongetwijfeld de dag van je leven.

 

Dus waar wacht je nog op? Meld je aan voor de Motorcross Opstapdag van MotorAcademy.nl en start je reis naar het worden van een vaardige en veilige motorcrosser. 

Het is een ervaring die je nooit zult vergeten!

Een onvergetelijke dag!

Kom naar de MotorAcademy Opstapdag en leef je uit op een van onze GasGas crossmotoren en laat de adrenaline door je lijf gieren. Geniet van dit bijzondere moment tijdens een onvergetelijk dagje motocrossen!

Opstapdag boeken

De Motorcross Opstapdagen worden gegeven op Neerijnen. Een centraal gelegen locatie in Nederland. 

bekijk alle cursusdata & beschikbaarheid in 2024:

150

Anja Filak
5/5

Ik heb de offroad try-out bij de MotorAcademy gevolgd. Wat een ervaring! Ik heb veel geleerd! Ik had niet verwacht, dat ik zo veel met mijn motor kan doen, en dat terwijl ik een beginner ben. Goede instructeurs!

Kies een locatie

Kies de locatie die jou het beste uitkomt.