MotorAcademy logo

Motorcross Training


Zet je eerste stappen in offroad motorrijden onder professionele instructie

Voor mannen & vrouwen die kunnen wegrijden en schakelen

Kun je nog niet wegrijden remmen of schakelen? Klik hier voor de Motorcross Opstapdag

mOTORCROSS CURSUS INCLUSIEF HUURMOTOR

Bij ons huur je inclusief crossmotor, alle benodigde bescherming & kleding, brandstof, onderhoud, circuitruimte, lunch en drinken en heb je de gehele dag professionele 1 op 1 instructie, training en coaching door onze opgeleide & toonaangevende instructeurs Paddy & Ronnie die jou een mega leuke dag bezorgen! #gasandfun

 

nieuwe GasGas® Motoren

De Motorcross cursus is de perfecte manier om je vaardigheden te verbeteren en het maximale uit de Motorcross te halen. Het is gewoon super vet. De cursus is geschikt voor zowel beginnende als meer gevorderde motorrijders, voor iedereen die al kan wegrijden en schakelen.

Voor mensen met een eigen crossmotor
Heb je een eigen motor en wil je het maximale uit motorcross halen, beter worden en gewoon een toffe dag op de baan hebben? Meld je dan ook zeker aan op een van onze locaties. Klik hier om de locaties te bekijken voor deelname met eigen crossmotor.

Lachende man tijdens de motorcross training motoracademy

Dit ga je doen

We geven de motorcross training op verschillende locaties in Nederland. Klik op de button om de locaties te bekijken.

Voor wie is de training geschikt?

Deze training is voor iedereen die een keer wil proeven aan het motorcrossen / off-road rijden zonder dit op zijn of haar eigen motor te moeten doen.
Deze training is namelijk inclusief motorhuur, bescherming en kleding. (een complete uitrusting)


Off-road ervaring is voor deze training niet nodig. Alles wordt stap voor stap uitgelegd en opgebouwd voor een goede basis. Een motorrijbewijs is voor deze training niet verplicht, je moet al wel kunnen wegrijden & schakelen. Kun je nog dit nog niet? Kom dan naar de opstapdag.

 

Motorcross cursus:
samenvatting van de dag

Bij MotorAcademy starten we de dag met check-in, waarbij onze enthousiaste instructeurs jouw reservering controleren.

Vervolgens gaan we aan de slag met de theorie, waarbij we je uitleg geven over technieken op de baan en je laten zien hoe het in de praktijk werkt.

Je krijgt kleding en bescherming uitgereikt door jouw instructeur, dit is het moment om je om te kleden.

Daarna is het tijd om je motor te krijgen, waarbij de instructeurs eerst uitleg geven over de motor en je vervolgens een motor toewijzen. Dan is het eindelijk tijd om te beginnen met motocrossen! Je zult de adrenaline-kick al voelen 😉 

Tijdens de dag zullen we pauzeren om te zorgen dat je op krachten blijft en genoeg te eten en te drinken hebt. We gaan door tot je echt helemaal gesloopt bent en ons vraagt of je alsjeblieft mag stoppen.

Na afloop praten we nog even na en ontvang je een speciaal MotorAcademycertificaat met daarop alle vaardigheden die je hebt geleerd.

dit ga je doen

Kom naar de MotorAcademy en leef je uit op een van onze GasGas crossmotoren en laat de adrenaline door je lijf gieren. Geniet van dit bijzondere moment tijdens een onvergetelijk dagje motorcrossen voor beginners én gevorderden.

Motorcrossen is een fantastische sport vol actie, maar je hebt wel techniek en skills nodig om er alles uit kunnen halen. Deze leer je en verbeter je in onze motorcross training.

Onze instructeurs

MotorAcademy Instructeurs van de trainingen en tours

Ronnie Kreeft

Paddy van Lieshout

Een onvergetelijke dag!

Tijdens de cursus leer je de juiste lijnen te rijden, sporen, knippen en bochten te maken, en natuurlijk zullen de bulten & springschansen ook aan bod komen.

Alles gebeurt onder de meest professionele begeleiding die je kunt wensen, en je hoeft je geen zorgen te maken over schade aan je eigen motor, want een nieuwe
GasGas huurmotor is inbegrepen.

Het niveau van de training wordt aangepast aan de ervaring van jou & andere deelnemers, zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan leren en mega veel fun kan hebben tijdens de cursus!

Dit alles natuurlijk op een professionele afgesloten crossbaan, veilig en verantwoord maar bovenal superfun!

Op een afgesloten crossbaan

Cursusdagen:
Ma, Do, Vr
Cursusdagen:
Woe, Do, Vr
Cursusdagen:
Za
Cursusdagen:
Do, Vr

Leuke dag gehad met goede begeleiding! Alles ook goed geregeld, spullen, eten en drinken. Tot de volgende keer!

Leen Zwier
5/5

Geduldige instructeurs die serieus doen maar ook goeie humor hebben. Mooi nieuw materiaal en een mooie crossbaan

Lenny Lemmen
5/5

Kies een locatie

Kies de locatie die jou het beste uitkomt.