Gebruik code: Ronnie53 tijdens afrekenen voor €53 p.p. korting voor circuit- of motorcross training inclusief huurmotor!

MotorAcademy logo

Academy voor Motorgroepen

Van harte welkom!

motor Academy voor groepen, de disciplines

Klik op een van de mogelijke disciplines om meer te lezen over de opties bij onze Academy voor Motorgroepen. Bij ons kun je een training op maat laten ontwikkelen, met eigen motoren of met onze GasGas® motoren. 

(vrienden)Groepen, bedrijven en instanties

Onze Academy voor groepen, bedrijven en instanties. 

DSC07668

Motorcross training op maat

Onze Academy voor Motorgroepen is de perfecte manier om een training op maat te realiseren. Onze instructeurs Paddy en Ronnie zullen een training ontwerpen speciaal voor jou, op basis van de wensen die jij vooraf bespreekt. Hierdoor kun jij samen met jouw groep de rijvaardigheid en technieken verbeteren op de manier die het beste bij jullie past. Of jullie nu beginnende of gevorderde rijder zijn, onze op maat gemaakte training gaat jullie gegarandeerd een boel fun, plezier en een boost in de techniek bieden

MotorAcademy Supermoto Circuit Training (1)

Circuit training op maat

Onze circuit training op maat is de perfecte manier om jullie specifieke wensen waar te maken. Onze instructeurs Paddy en Ronnie zullen een training ontwerpen speciaal voor jouw groep, op basis van de wensen die we vooraf zullen bespreken. 

Op deze wijze kunnen we een training samenstellen die past bij jullie persoonlijke wensen. 

Of je nu een beginnende of gevorderde rijder bent, onze op maat gemaakte training zal ongetwijfeld mega fun zijn! 

IMG_3495

All-road training op maat

Onze instructeurs Paddy en Ronnie zullen een training ontwerpen speciaal voor jouw groep.  Op basis van de wensen die jij vooraf bespreekt. Hierdoor kun jij jouw rijvaardigheid en technieken verbeteren in diverse omstandigheden op de manier die het beste bij jou past. 

MotorAcademy is er voor jouw motorgroep!

Een motortraining op maat is een training die specifiek afgestemd is op de wensen en behoeften van de deelnemers.

Dit kan variëren van cross-trainingen voor offroad rijders, circuit trainingen voor snelheidsliefhebbers of all-road trainingen voor de meer avontuurlijke rijder. Door de training op maat te organiseren, kan de aandacht gevestigd worden op specifieke wensen en behoeften, bijvoorbeeld springen binnen de motorcross, sliden bij de Supermoto of off-road rijden met een all-road motor.


Kies een locatie

Kies de locatie die jou het beste uitkomt.