MotorAcademy logo

Motorcross Training
op je eigen motor


Boost je cross vaardigheden
met onze motorcross training

Heb je geen eigen crossmotor? Klik hier voor de Motorcross Training op onze GasGas crossmotor.

Motorcross training op je eigen motor

Een lekkere off-road trainingsdag op verschillende data & locaties op je eigen enduro- of  crossmotor. 

Voor iedereen met een eigen crossmotor die zijn of haar skills wilt verbeteren met een training op maat en veel 1 op 1 begeleiding op een afgesloten crossbaan onder professionele begeleiding. 

inclusief baanhuur en lunch

Tijdens onze motorcrosstraining leer je nieuwe vaardigheden en technieken om het maximale uit jezelf en je motor te halen. Of je nu een beginner bent of al meer ervaring hebt, onze training is aangepast aan jouw niveau.

Het fijne is dat dit een trainingsdag is waar de instructie, baanhuur en lunch inbegrepen is.

trainingsdag:

Het doel is om jou te helpen beter te worden, je motorbeheersing te verbeteren en je algehele vaardigheden als crosser te versterken. 

Zelf staan we al jaren met onze poten in de klei, met onze 1 op 1 coaching en begeleiding en opgeleide en ervaren instructeurs helpen we jou je persoonlijke doelen te halen! 

We geven de motorcross training op eigen motor op verschillende locaties in Nederland. Klik op de button om de locaties te bekijken.

een goed georganiseerde dag

Motorcross cursus:
samenvatting van de dag

We starten in de ochtend met een laagdrempelige kennismaking, we checken je reservering en maken ons vervolgens gereed voor de training. 

Samen met onze KNMV-gecertificeerde instructeur gaan we aan de slag om je te trainen naar een hoger niveau. 

Kom naar de MotorAcademy en laat de adrenaline door je lijf gieren. Geniet van dit bijzondere moment tijdens een onvergetelijk dagje motorcrossen voor beginners én gevorderden.

Motorcrossen is een fantastische sport vol actie, maar je hebt wel techniek en skills nodig om er alles uit kunnen halen. Deze leer je en verbeter je in onze motorcross training op je eigen motor.

Onze instructeurs

MotorAcademy Instructeurs van de trainingen en tours

Ronnie Kreeft

Paddy van Lieshout

Een onvergetelijke dag!

Tijdens de cursus leer je de juiste lijnen te rijden, sporen, knippen en bochten te maken, en natuurlijk zullen de bulten & springschansen ook aan bod komen.

Alles gebeurt onder de meest professionele begeleiding die je kunt wensen,
het niveau van de cursus wordt aangepast aan de ervaring van jou & andere deelnemers, zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan leren en mega veel fun kan hebben tijdens de cursus!

Dit alles natuurlijk op een professionele afgesloten crossbaan, veilig en verantwoord maar bovenal superfun!

Op een afgesloten crossbaan

Nu dat je geïnteresseerd bent in de training en jij je skills wilt verbeteren, kun je je gaan inschrijven op een van onze locaties:

(let op: de cursussen zijn op iedere locatie hetzelfde)

Cursusdagen:
Do, Vr
Cursusdagen:
Do, Vr

Ik heb de offroad try-out bij de MotorAcademy gevolgd. Wat een ervaring! Ik heb veel geleerd! Ik had niet verwacht, dat ik zo veel met mijn motor kan doen, en dat terwijl ik een beginner ben. Goede instructeurs!

Anja Filak
5/5

Kies een locatie

Kies de locatie die jou het beste uitkomt.