Gebruik code: Ronnie53 tijdens afrekenen voor €53 p.p. korting voor circuit- of motorcross training inclusief huurmotor!

MotorAcademy logo

Een uniek bedrijfsuitje

Dit gaan jullie nooit meer vergeten.

Dit uitje is voor iedereen geschikt

Of je nu nieuw bent in de wereld van motorcross of al ervaring hebt, deze dag is ontworpen om iedereen te laten genieten, een dagje motorcross heeft een hoge funfactor, ook voor mensen die nog nooit hebben gecrosst!

Op maat

Beginners krijgen de nodige begeleiding en ondersteuning, terwijl ervaren rijders uitdagend terrein en nieuwe technieken kunnen verkennen. 

 

Veilig
Een veilige en afgesloten omgeving zorgt voor een speelse en leuke leerervaring. Versterk de teambanden en laat de adrenaline stromen tijdens dit actieve en gezellige teamuitje!

Dit uitje is voor iedereen geschikt

Op deze locatie geeft MotorAcademy BV verschillende cursussen. Deze afbeelding geeft een illustratie van de werkelijkheid. Het betreft een luchtfoto

Een actief teamuitje

Wil jij met jouw bedrijf een écht uniek teamuitje organiseren dat de banden tussen collega’s versterkt en de adrenaline laat stromen? Overweeg dan onze Motorcross teamuitje!

Tijdens deze onvergetelijke dag nemen onze professionele instructeurs jouw team mee op een off-road avontuur waarbij de motoren het werk doen. Het is de perfecte manier om te ontsnappen aan de dagelijkse routine en samen uitdagingen aan te gaan.

Onze jarenlange ervaring maakt dat wij een dag kunnen invullen zodat iedereen een toffe dag heeft & zich comfortabel voelt op de motor, op een speelse en leuke manier motorcross leren, een actieve, sportieve en bovenalles een gezellige dag. 

Een teamuitje wordt altijd georganiseerd op een afgesloten terrein waardoor er geen onbekende gezichten tijdens jullie dag aanwezig zal zijn.

Wees welkom!

Een zéér uniek, gezellig & laagdrempelig teamuitje

Geen zorgen als jouw teamleden geen ervaring hebben met motorcrossen. Onze teamuitjes zijn geschikt voor alle niveaus en ervaringen. Onze professionele instructeurs zorgen voor veel persoonlijke aandacht, iedereen zal zich op zijn gemak voelen op de motor en een hele toffe dag hebben. Wij geven immers al jaren trainingen door onze opstapdag.

Op deze foto zie je de instructeurs van MotorAcademy.nl. Ronnie Kreeft (links) en Paddy van Lieshout (rechts)
Lara Drutti
Lara DruttiGoogle Review
Lees verder
Super dag gehad! Op een voormiddag tijd leren rijden met een crossmotor. Super goede en enthousiaste instructeurs met veel geduld! Door de kleinere groepjes wordt er aan iedereen voldoende aandacht besteed om het beste uit je ervaring te halen! Had nooit gedacht er zo snel mee weg te zijn. Een hele grote aanrader aan ieder die interesse heeft in motorcross! Heel erg bedankt aan Ronnie en Paddy voor de fantastische dag!
Nick Poland
Nick PolandGoogle Review
Lees verder
Met een grote groep een leuke dag gehad. We hadden verschillende niveaus qua ervaring. Ondanks dat, heeft iedereen veel geleerd en een hele leuke dag gehad. We kregen veel aandacht en ook vrijheid. Ronnie en Paddy, bedankt voor de leuke & goedverzorgde dag!
Vorige
Volgende

Kies een locatie

Kies de locatie die jou het beste uitkomt.