Gebruik code: Ronnie53 tijdens afrekenen voor €53 p.p. korting voor circuit- of motorcross training inclusief huurmotor!

MotorAcademy logo

All Road Motortraining ''The Experience''

Op een afgesloten motorcross baan
om met jouw all-road motor je off road skills te verbeteren

All-road MOTOR TRAINING

Een all-road motortraining genaamd ”The Experience” met als doel om met meer vertrouwen te kunnen rijden op off-road paden & wegen

Op een afgesloten terrein

Deze motortraining met je all-road motor wordt gegeven op een crossbaan. We leren jou trucjes uit de motorcross zodat het rijden op de openbare weg eenvoudiger en vertrouwder wordt. Natuurlijk is dit ook gewoon eens super vet om te doen! #adrenaline 

op een afgesloten terrein

Ben jij ook zo dol op het rijden met je all-road motor over onverhard terrein? Dan heb ik goed nieuws voor je! Onze All Road Experience is een training waarbij je nog meer kunt leren over hoe je het beste uit je zwaardere all-road motor kunt halen. Tijdens deze training doen we technische oefeningen die je in de praktijk kan tegenkomen. 

Dit is echt iets voor mensen die al enige ervaring hebben met het rijden van all-road ritten, dus als jij al eens een all-road training hebt gevolgd of al enige ervaring hebt met het rijden op onverhard terrein, dan is dit iets voor jou. 

Maar let op: je moet wel goed zijn in het beheersen van de rem, koppeling en gas op een off road terrein.

Klinkt dit als iets wat jij zou willen doen?

Mega vet om op een afgesloten terrein (een crossbaan) nieuwe technieken aan te leren. 

All-Road ''The Experience''

De All Road ”The Experience” dagen worden gegeven op de onderstaande locaties. Boek jouw plek op een van de onderstaande locaties:

No data was found

Ik heb de offroad try-out bij de MotorAcademy gevolgd. Wat een ervaring! Ik heb veel geleerd! Ik had niet verwacht, dat ik zo veel met mijn motor kan doen, en dat terwijl ik een beginner ben. Goede instructeurs!

Anja Filak
5/5

Kies een locatie

Kies de locatie die jou het beste uitkomt.