Gebruik code: Ronnie53 tijdens afrekenen voor €53 p.p. korting voor circuit- of motorcross training inclusief huurmotor!

MotorAcademy logo
Bochten training motor
Email
WhatsApp
Print
LinkedIn
Pinterest

Als motorrijder weet je dat bochten het meest opwindende deel van elke rit zijn. Het perfect aansnijden van een bocht met vertrouwen en controle geeft een gevoel van vrijheid en adrenaline. Als je je bochtentechniek wilt verbeteren en je motorbeheersing naar een hoger niveau wilt tillen, dan is de circuit training bij de Motoracademy de ideale keuze voor jou. In dit blogartikel duiken we dieper in op het belang van bochtentechniek en hoe de Motoracademy je kan helpen om dit essentiële aspect van het motorrijden te beheersen.

Het belang van de bochtentechniek tijdens het motorrijden

Bochten vormen een cruciaal onderdeel van het motorrijden, of je nu op de openbare weg rijdt of op een circuit. Een goede bochtentechniek stelt je in staat om soepel en efficiënt door bochten te navigeren, met meer controle over je motor en een hoger niveau van veiligheid. Het beheersen van bochtentechniek heeft verschillende voordelen, het rijden wordt makkelijker, en dus veel leuker!

De Motoracademy en het aspect Bochtentraining:

Bij de Motoracademy begrijpen we het belang van bochtentechniek en besteden we veel tijd tijdens onze unieke circuit training gaan de bochtentechniek.
Hier zijn enkele redenen waarom de Motoracademy de ideale keuze is om je bochtentechniek naar een hoger niveau te tillen:

Professionele opgeleide en ervaren instructeurs:
De Motoracademy werkt met toonaangevende instructeurs, zoals Ronnie Kreeft en Paddy van Lieshout, die hun expertise en passie voor motorrijden met je delen. Ze geven persoonlijke aandacht en coaching om ervoor te zorgen dat je de juiste technieken onder de knie krijgt.

Met een circuittraining:
Het onderdeel bochtentechniek tijdens de circuit training vindt plaats op speciaal afgehuurde circuits, waardoor je in een veilige en gecontroleerde omgeving kunt oefenen. Je hebt voldoende ruimte om je bochtentechniek te verbeteren en vertrouwen op te bouwen.

Persoonlijke begeleiding:
Tijdens de trainingen krijg je 1-op-1 coaching en begeleiding om je bochtentechniek te perfectioneren.

Praktijkgerichte aanpak:
De Motoracademy gelooft sterk in een hands-on benadering. Tijdens de bochtentrainingen krijg je volop de kans om de geleerde technieken in de praktijk te brengen. Je zult verschillende bochtenoefeningen doen, zoals het insturen van bochten, het verbeteren van je kijkgedrag, het optimaliseren van je remtechniek en het aanpassen van je zithouding. Door veel te oefenen en directe feedback te ontvangen, zul je snel vooruitgang boeken. Je zult echt merken dat je vaardigheden gedurende de training in de lift zit.

Voor alle niveaus en motortypes:
De trainingen bij de Motoracademy zijn geschikt voor motorrijders van alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Het maakt niet uit of je een chopper, een racemotor of een ander type motor rijdt. De training is en wordt afgestemd op jouw ervaring en behoeften, zodat je op je eigen niveau kunt trainen en groeien.

Conclusie:
Als je je motorvaardigheden naar een hoger niveau wilt tillen en je bochtentechniek wilt verbeteren, is de Motor Circuit Training bij de Motoracademy de ideale keuze. Met professionele instructeurs, praktijkgerichte trainingen en een focus op veiligheid en vertrouwen, biedt de Motoracademy de perfecte omgeving om je bochtenvaardigheden te ontwikkelen.

Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, deze training zal je helpen om met meer vertrouwen, controle en plezier door bochten te rijden. Dus, waar wacht je nog op? Duik in de opwindende wereld van bochtentechniek en verleg je grenzen bij de Motoracademy!

Let’s ride!

Kies een locatie

Kies de locatie die jou het beste uitkomt.